FACTS ABOUT فیلم برداری استخر قم REVEALED

Facts About فیلم برداری استخر قم Revealed

Facts About فیلم برداری استخر قم Revealed

Blog Article

این کاروانسرای تاریخی و بزرگ که به‌عنوان مادر کاروانسراهای ایران شناخته می‌شود. در گذشته این مکان گنبدی از جنس گچ داشت که در حال حاضر وجود ندارد و به همین دلیل یرگچین نامیده می‌شود.

در شهر قم جاذبه‌های طبیعی و تاریخی فراوانی وجود دارد که ممکن است افراد بسیاری از آن بی‌اطلاع باشند و بیشتر قم را به‌عنوان شهری مذهبی و کویری بشناسند؛ اما جالب است بدانید در اطراف این شهر دیدنی‌های بی‌شماری وجود دارد که می‌توانند مقصدی عالی برای روزهای تعطیل و گردش آخر هفته باشند.

باشگاه ما دات کام / مقالات / استخر / معرفی ۲۰ استخر شهر تهران

کاروان‌سرای پاسنگان مربعی شکل است و روی پایه‌های سنگی قرار دارد. این بنا ۲,۵۰۰ متر مربع مساحت دارد و به سبک کاروان‌سراهای نواحی مرکزی ایران بنا شده است.

همچنین برخی از مشاهیری که در این مکان مقدس به خاک سپرده شده‌اند، شاعر بزرگوار پروین اعتصامی، قوام السلطنه، مشیر السلطنه، علی اصغر اتابک و نیز خواجه نوری را می‌توان نام برد.

دریاچه نمک وسعتی بین ۱۹۰۰ تا ۲.۰۰۰ کیلومتر مربع دارد که با توجه به بارندگی‌ها و در زمان‌های مختلف متفاوت است.

کتاب تاریخ قم کهن‌ترین اثر موجود درباره قم، کتاب تاریخ قم است که در قرن ۴ قمری نوشته شده است. در کتاب‌های حدود العالم(منسوب به ابو یوسف پیشاوری)[۱۰۰] و مسالک الممالک( ????? ابراهیم بن محمد اصطخری)[۱۰۱] از آثار قرن چهارم و کتاب النقض از آثار قرن ششم [۱۰۲] و نزهة القلوب از آثار قرن هشتم توصیف قم آمده است.[۱۰۳]

تالاب بهشت معصومه یکی از جاذبه‌های طبیعی و تماشایی اطراف قم محسوب می‌شود که در کنار میدان نفتی البرز که از ??? نخستین میدان‌های نفتی قرار گرفته است. بهشت معصومه تنها تالاب دائمی قم به شمار می‌رود و در تمام فصول سال آب دارد.

در جمع بین دو قول نیز گفته‌اند که مسلمانان در جای شهر و قلعه‌های قدیم، شهر جدیدی احداث ???? ????? ?????? کرده‌اند.

یکی ???? ????? از وسیع‌ترین و کهن‌ترین مناطق حفاظت‌شده‌ی کشور، پارک ملی کویر است که بخشی از آن در قم قرار دارد.

ابن اثیر، علی بن محمد، الکامل فی التاریخ، بیروت، دارصادر، ۱۹۶۵م/۱۳۸۵ق.

بهترین زمان برای بازدید از این مکان زیبای طبیعی، اوایل فصل بهار و اواسط فصل پاییز است

مردم قم در نامه‌ای از مأمون خواستند تا آنان را نیز از پرداخت مالیات معاف بدارد اما مأمون موافقت نکرد و این منجر به شورش علیه او شد.[۳۸] همچنین در سال ۲۱۵ق مردم قم دست به شورش زدند و حاکم عباسی را از شهر بیرون کردند، مأمون سپاهی فرستاد شورش را سرکوب کرد.[۳۹] حسن بن محمد قمی تاریخ این واقعه را سال ۲۱۷ق می‌داند.[۴۰]

مرعشی، ظهیرالدین، تاریخ طبرستان و رویان و مازندران، تصحیح: ???? ????? ?????? عبدالحسین نوایی، تهران، امیرکبیر، ۱۳۳۹.

Report this page